Prima „Girls’ Day Out” la noi in familie… 😛
Ce sa facem? Ce sa facem?    Hai sa mergem la un film!”

Alegerea lui i-a apartinut mezinei (6 ani si 8 luni) asa ca noi, cele „mari”, nu am putut sa facem prea multe mofturi si ne-am conformat: „Home” (2015 – animation movie).

Recunosc sincer ca am cam strambat din nas cand am aflat titlul filmului. Nu auzisem de el si nici nu vazusem vreo secventa pe undeva. Se pare insa ca „mimoza” mea era la curent cu noutatile si era muuult mai bine informata decat mine! 😉

"Home" (2015 animation movie)
„Home” (2015 animation movie)

Am ajuns acolo cu exact un sfert de ora inainte de inceperea filmului, ne-am procurat biletele, am cumparat niste popcorn si nachos pentru fete si am intrat in sala.

Acolo… s-a cunoscut ca nu prea sunt familiarizata cu cinematograful: era gata-gata sa ridic de pe scaune o doamna cu doi copii, fiind convinsa ca sunt asezati pe locurile noastre. 😀
Unul dintre pusti insa m-a facut atenta ca acolo erau locurile 5, 6 si 7 STANGA, iar noi probabil ca le aveam alocate pe cele din DREAPTA, ceea ce era adevarat! Se pare ca, INTOTDEAUNA, detaliile fac diferenta, nu-i asa?

Am zambit amuzata, mi-am cerut scuze si m-am gandit cat de perspicace sunt copiii din ziua de astazi si cat de depasiti suntem noi, adultii, uneori!!! 😛

Boov-ul Oh, personajul principal al filmului "Home"
Boov-ul Oh, personajul principal al filmului „Home”

Filmul este delicios (cum imi place mie sa spun)!!! Are de toate…

In primul rand este foarte educativ, aducand in prim plan cele mai frumoase valori din viata: PRIETENIA, INTRAJUTORAREA, DRAGOSTEA dintre copii si parinti, CURAJUL si spiritul de SACRIFICIU!

Ca de obicei, nu am sa va dezvalui prea multe din el, ca sa va fac curiosi sa va duceti sa-l vedeti, insa pot sa va asigur de un lucru: il veti iubi pe Boov-ul Oh, personajul principal al animatiei si veti rade cu pofta de inocenta lui! E pur si simplu adorabil atunci cand isi schimba culoarea in functie de starile emotionale prin care trece: bucurie, tristete, veselie, furie, minciuna. 😛

Un alt punct forte al filmului il constituie coloana sa sonora! Melodiile Rihannei si cea a lui Jennifer Lopez sunt garantia unui soundtrack reusit. Ca o curiozitate, am sa va spun  ca prima dintre ele este si vocea personajului principal feminin al animatiei, simpatica Tip, iar Jennifer cea a personajului Lucy.

Imi voi incheia articolul despre „Home” (2015), lasandu-va in compania altei melodii incantatoare de pe coloana sonora a filmului care m-a facut sa trec prin atatea emotii frumoase, ba chiar sa-mi scape si-o lacrima in coltul ochiului 😛 … Deh, sunt usor impresionabila cand vine vorba de relatia dintre mame si fiice. Chiar daca e vorba doar de un desen animat, eu il traiesc la maxima intensitate!

Sa nu uitam niciodata sa mai fim copii!
Indiferent de varsta, sufletul nostru trebuie sa ramana tanar… 😉

* Credit foto @entertainmentwallpaper