alinuta-jurnalDupa 8 ani de impartasit propriile experiente din vacante, pe diverse website-uri de calatorii din Romania si inca 9 luni, in care am pus umarul la crearea unui nou forum de turism pe piata autohtona, a sosit momentul unei schimbari… Am simtit ca toate acele emotii trebuie adunate intr-un singur loc si daruite tuturor celor cu care impartasesc aceeasi pasiune de a calatori, a explora si a descoperi locuri minunate si oameni cu suflet frumos.

Asa ca iata-ma aici, cu „Jurnalul Alinutei”, blogul a carui autoare este o persoana absolut obisnuita: mama grijulie, sotie iubitoare, fiica respectuoasa si prietena adevarata celor care au descoperit OMUL din ea, dincolo de orice aparenta!

Nu lucrez in domeniul turistic si nici nu am studii de profil. Insa ador freamatul de dinaintea oricarei calatorii, cand „imi fac temele” cu constiinciozitate pentru a evita timpii „morti” din vacante, urasc teama de zborul cu avionul, pentru ca apoi sa savurez din plin fiecare clipa petrecuta in locuri in care, pana acum cativa ani, nici nu visam sa ajung!

Imi place sa descopar arome, sa interactionez cu localnicii, sa ma abat de la potecile cunoscute si sa surprind mii de instantanee din fiecare destinatie.
Nu voi povesti lucruri din auzite, ci numai din cele experimentate, atat peripetii din vacantele noastre in formula familiala completa, cat si din escapadele in doi. Sper din tot sufletul ca acestea sa devina o sursa de inspiratie pentru calatoriile voastre viitoare sau macar o lectura placuta pentru un moment de relaxare!

Iar daca in calea mea voi intalni si alte minuni care sa ne faca ziua mai frumoasa, cu siguranta va voi povesti si despre acestea…

Pentru ca iubesc zambetul de pe fetele celor care ma inconjoara si intotdeauna voi face tot ceea ce-mi sta in putere ca sa aduc bucurii in sufletul lor!

Viata e o calatorie…

Asa ca haideti sa descoperim impreuna lumea vazuta prin ochii mei!